Licht en geluid

De kabels van je hoofdtelefoon zitten doorgaans alleen maar in de weg, maar vanaf nu kunnen ze ook je cool-factor verhogen. De snoeren van de Glow Headphone geven namelijk licht in het donker!

De Glow Headphones brengen je dus niet alleen geluid, maar ook licht. En ze lichten niet zomaar op, want de kleur van de kabels verandert op de maat van je muziek of je hartslag. Als je tikker of de beat snel te keer gaat, zal de kleur van de draadjes ook fel en krachtig zijn. Het licht kan zich door de kabels verspreiden omdat ze gemaakt zijn van een speciale vorm van optische glasvezel

De Glow Headphones hebben ook een display met vijf knoppen. Hiermee kan je onder andere je telefoon bedienen en het volume van je muziek regelen.

Early birds kunnen de Glow Headphones momenteel alleen nog maar via Kickstarter kopen voor 130 euro per stuk. Dat deze oortjes een enrom succes gaan worden, blijkt uit het feit dat er via het crowdfundproject liefst vier keer meer werd opgehaald dan de benodigde 100.000 dollar! Later zullen deze hebbedingen in de winkel voor zo’n 175 euro te koop zijn.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?