Lezers running.be krijgen korting op 5 Mijl van Tilburg

Op zondag 10 mei wordt in Tilburg, net over de grens, een nieuw loopevenement georganiseerd: de 5 Mijl van Tilburg. Lezers van running.be krijgen 2,5 euro korting op hun inschrijving!

De 5 Mijl van Tilburg is een sfeervol loopevenement voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Het evenement wordt opgezet volgens de formule van de zeer succesvolle 4 Mijl van Groningen. Dat wil zeggen dat start en finish niet op dezelfde locatie liggen, dat er een zeer snel en verkeersvrij parcours is uitgezet en dat de finishlijn in het centrum van de stad ligt. Daarnaast zullen bij start en finish, maar ook langs de route, diverse muziekpunten worden ingericht.

Vele lopers zullen reeds bekend zijn met de Tilburg Ten Miles, die jaarlijks in september plaats vindt. Een waar loopfeest voor de ruim 10.000 deelnemers en de tienduizenden toeschouwers. Met de 5 Mijl van Tilburg wordt een nieuw loopfeest geintroduceerd in het voorjaar.

2,5 euro korting voor lezers running.be

De inschrijvingen voor de 5 Mijl van Tilburg zijn nu geopend. Lezers van running.be krijgen zelfs een mooie korting van 2,5 euro als ze zich inschrijven met de actiecode BEL5Mijl15. Deel vervolgens jouw inschrijving op Facebook of Twitter met #5MijlTilburg, en loop de 5 Mijl samen met je vriend(inn)en!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?