Lezeressenteam starts to run

Begin dit jaar lanceerde Knack Weekend een oproep naar de lezeressen om zich met Start to Run voor te bereiden op de Knack Weekend Ladies Run in Kortrijk. Volg de twee geselecteerde groepen vanaf nu op de voet!

De twee lezeressenteams die zich respectievelijk op de 5 en de 11 km gaan voorbereiden. (foto asics)
Uit het groot aantal inschrijvingen selecteerde Knack Weekend twee lezeressenteams die de loopuitdaging van 5 en 11 km wilden aangaan. De tien geselecteerde vrouwen kregen een paar leuke extra’s: een volledige outfit van ASICS, een fotoshoot en een begeleiding door een start to run-trainer gedurende 10 weken.

Het eerste team van het bedrijf Transics uit de regio Ieper traint gedurende 10 weken om op de Knack Weekend Ladies Run Kortrijk de eindstreep van 5 km te halen. Het team bestaat uit Sophie Lommens, Eveline Fourni, Inge Vileyn, Lobke Ugille en Sophie Breyer.

In het tweede team engageerden vijf collega’s van UZ Brussel zich om tegen 24 mei 11 km te kunnen lopen. Het team bestaat uit Katrien Stouffs, Sonia Van Dooren, Elke Vandermot, Nancy Paredis Martine en De Rycke.

Vanaf nu kan je op de website van Knack Weekend de inspanningen, vorderingen en resultaten van de lezeressenin tekst en beeld volgen tot aan de Knack Weekend Ladiesrun in Kortijk op 24 mei.  Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?