Lance Armstrong kan niet lopen en drinken tegelijk

Nu hij niet meer mag fietsen, lijkt Lance Armstrong zich op de Beermile gestort te hebben. De eerste kennismaking verliep echter niet vlot, want The Boss gaf op na één rondje. Bekijk de beelden!

De Beermile wint nog steeds aan populariteit. Het principe is dan ook simpel. Je loopt vier rondjes rond de atletiekpiste (in totaal goed voor 1,6 km) en drinkt aan het begin van elke ronde een blikje bier leeg. Over twee weken wordt in het Texaanse Austin het WK Beermile georganiseerd. In ons land vond onlangs nog de derde editie van het BK plaats aan het Leuvense Sportkot.

In de aanloop naar het WK werd er een dikke week geleden in Austin al een wedstrijdje gehouden. De bekendste inwoner van de stad, Lance Armstrong, was daarop van de partij. The Boss (op de foto helemaal vooraan links) begon zijn carrière immers als triatleet en kan dus een aardig stukje lopen. Het drinken ging hem duidelijk minder goed af. Na zijn eerste Budweiser moest hij als laatste van de zes deelnemers aan zijn eerste rondje beginnen. Aan het tweede pilsje begon hij zelfs niet meer. “Dit was niet wat ik ervan verwacht had”, was zijn korte reactie.

Watch more videos on Flotrack

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?