Ladies Run-ambassadrices dagen je uit!

De BV-ambassadrices van de Knack Weekend Ladies Run zijn er klaar voor. Zij hebben 1 mei (Knokke), 13 juni (Kortrijk), 2 oktober (Brussel) en 9 oktober (Hasselt) al in het rood omcirkeld. Bind jij samen met hen de loopschoenen aan?

De Knack Weekend Ladies Run Series ambassadrices zijn er klaar voor. (foto studio bolster)
Knack Weekend draagt maar al te graag een steentje bij aan de promotie van lopen als onderdeel van een gezonde levensstijl. Daarom organiseert het al voor de zesde keer de Knack Weekend Ladies Run Series.

Dit jaar zijn er weer vier leuke loopwedstrijden in de meest hippe steden, exclusief voor vrouwen. De Ladies Run-ambassadrices geven naar goede gewoonte het voorbeeld. Dit jaar zijn dat Francesca Vantielen, Martine Tanghe, Gella Vandecaveye, Marleen Finoulst, Linda Asselbergs en Catherine Moerkerke

Krijg ook jij zin om de loopschoenen aan te trekken? Rendez-vous op 1 mei op de Knokke 10K, de ideale opwarmer voor Kortrijk Loopt! op 13 juni. En voor wie nog adem over heeft, zijn er nog de ladies runs op de Brussels Marathon (2 oktober) en HBvL Dwars door Hasselt (9 oktober).

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?