Laatste gratis training (met loopshirt) voor AG Antwerp 10 Miles & Marathon

22 april. AG Antwerp 10 Miles & Marathon. Dat staat misschien al in het vet in je agenda. Maar wat extra voorbereiding kan nooit kwaad.

Net zoals vorig jaar organiseert loopspeciaalzaak Runners’ Lab ook in de aanloop naar deze editie van de AG Antwerp 10 Miles & Marathon enkele gezamenlijke trainingsruns. 3 van de 4 zijn al gepasseerd, waardoor er nog eentje overblijft: die van 12 april, met startplaats aan de Sint-Andriesplaats. Om 20u vertrekt de groep.  

Voor de gelegenheid kan je kiezen tussen een Adidas Orienteering Run en de gezamenlijke 10 Miles-groepstraining. Het is ook mogelijk om beide te combineren. Tijdens die Orienteering Run kies je zelf de route om verschillende checkpoints te bereiken en loop je in duo.

Bovendien is Adidas ook aanwezig met testparen van de UltraBoost & UltraBoostX. Teams die de Orienteering Run uitlopen, maken kans om zo’n paar te winnen.

Deelnemen kost je geen euro. Je moet je wel aanmelden door een mailtje te sturen naar events@runnerslab.be. Vermeld daarbij je naam en de trainingsrun die je wil meelopen (en eventueel de naam van je loopmaatje met wie je de duorun wil doen). Dat is belangrijk, want dan weten ze bij de loopspeciaalzaak hoeveel loopshirts van Brooks ze moeten voorzien. Elke loper krijgt er namelijk eentje.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.