Kürt Rogiers: ‘Acteren in Familie is zoals een Coopertest’ (fotospecial)

Je kon er niet omheen: Kürt Rogiers maakte deze week zijn intrede in Familie. Wij spraken enkele weken geleden met hem en toen vergeleek hij lopen met de VTM-soap.

De Coopertest, wie kent hem niet? Op 12 minuten tijd zo veel mogelijk afstand afleggen, vooral populair bij leerkrachten. Volgens Kürt Rogiers is die Coopertest te vergelijken met Familie. “Je moet goed doorlopen – in het geval van Familie is dat: veel scènes opnemen – in een beperkte tijdsspanne. En hoe beter je loopt, hoe verder je geraakt.”

Voorts staat de acteur ook regelmatig op de loopband. “En dan redeneer ik in glazen wijn. Na een halfuur denk ik: hupla, er mag weer een chardonnay bij.” Wie eerder deze week het verhaal van Gert Verhulst las, ziet allicht gelijkenissen.

Kürt Rogiers vertelde aan onze journaliste nog veel meer leuke loopanekdotes. Die vind je terug in het septembernummer dat nu in de winkel ligt. Je kan het interview ook hier digitaal lezen. Voor de fotospecial hoef je niet naar de winkel. Die kan je gewoon hier bekijken.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?