Krijg een gratis lichaamsanalyse!

Uit hoeveel procent spieren en vet bestaat mijn lichaam? In welke zone stapelt het meeste vet zich op? Al deze vragen krijgen een antwoord als je een lichaamsanalyse laat doen. En jij kan er eentje gratis scoren!

Sinds enkele weken ligt onze Marathongids in de winkel. Als je hem nog niet gevonden hebt, stuur ons dan een mailtje (redactie@running.be) met de regio waar je zoekt. Dan helpen wij je verder. In die gids vind je alles ter voorbereiding van je (eerste) marathon. Onder meer heel veel trainings- en materiaaladvies.

Maar er is meer. Bezitters van een een Marathongids kunnen ook een gratis lichaamsanalyse bij Energy Lab krijgen, als ze een conditietest boeken (ideale start van je wedstrijdvoorbereiding). Op pagina 17 van de Marathongids leggen we uit wat je daarvoor moet doen. Let wel: de aanbieding loopt nog tot 1 december. Snel zijn is de boodschap. Ook interessant: Energy Lab start volgend jaar een nieuw Breaking 3-project op, waarbij het recreanten naar een marathontijd onder de 3 uur loodst. Jij kan je dankzij onze Marathongids inschrijven aan voordeeltarief (check pagina 2). Die aanbieding loopt nog tot begin volgend jaar.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?