Krijg aanmoedigingen en tips van bekende sportondernemers tijdens de Virtual Teamleader Heroes Run

De virtuele events blijven lopers motiveren met nieuwe concepten. Zo kan je op 20-22 november deelnemen aan de Virtual Teamleader Heroes Run, waarbij bekende ondernemers hun tips en memorabele sportmomenten met jou delen.
Het zijn onzekere tijden. Leven en werken gebeurt op een ander tempo, en de finish is nog niet in zicht. Toch houden we met z’n allen de boel in gang. Dat vraagt een helder hoofd en een optimale gezondheid. Strik dus je loopschoenen, en neem in het kader van de Dag van de Ondernemer deel aan de Teamleader Heroes Run. 
Start bij je voordeur 
Schrijf je in en loop tussen vrijdag 20 November en zondag 22 November mee in één van de beschikbare waves. Het startschot klinkt bij je eigen voordeur en onderweg hoor je aanmoedigingen van succesvolle sportieve ondernemers uit België en Nederland. Je kiest op voorhand een afstand van 5 of 10 km, en loopt je eigen route op je eigen tempo. Al loop je apart, toch loop je helemaal niet alleen: tal van andere deelnemers starten in dezelfde wave als jij. Via de MyTrace-app hoor je in welke positie je ligt en wat je tussentijden zijn. Nadien kan je via de app makkelijk je resultaat, foto’s en virtuele medaille delen op social media. 
Elke kilometer een held 
Helden? Jawel! De MyTrace-app neemt je mee in de beleving. Onderweg ontmoet je namelijk een aantal bekende koppen – virtueel, via je koptelefoon. Daarvoor trommelde Teamleader 15 (ex-)atleten en ondernemers op, zoals Sven Nys, Bob Verbeeck, CEO van Golazo Group, en Bart Verhaeghe, voorzitter van Club Brugge.
Elke kilometer word je aangespoord door één van hun memorabele sportmomenten. Tussendoor delen ze ook ondernemerstips en de nodige aanmoedigingen. Hun coaching geeft je de vleugels om door te blijven knallen op jouw asfalt, grindpad of bosweg naar keuze. De vertrouwde stem van Start 2 Run-loopcoach, Evy Gruyaert, praat het geheel aan elkaar.

Null

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?