Koppel verlooft zich tijdens looptocht

Varieer met je looptrainingen. Het is een gouden raad die heel wat deskundigen geven. Maar de variant die onderstaand duo onlangs opvoerde, was toch zeer uitzonderlijk.

Rob Larkin en Chanel Fall zijn ondertussen al zes jaar een koppel. Beide 23-jarige Canadezen zijn ook fervente lopers (wedstrijden van meer dan 30 kilometer zijn voor hen geen uitzondering) en dus leek er niets speciaals aan de hand toen Rob zijn vriendin op de laatste dag van 2015 meenam voor een looptochtje.

Het werd een bescheiden rondje van zo’n 6 kilometer, maar iets over halverwege hield Rob halt. De jonge twintiger vroeg aan zijn vriendin om eventjes voor hem uit te lopen, zodat hij zogezegd mooie foto’s kon maken. Maar Chanel was nog maar enkele tientallen meters ver, toen Rob haar vroeg om terug te keren. Vervolgens zag zij hem in de sneeuw op zijn knie zitten en volgde dé vraag: “Wil je met me trouwen?”

Chanel zei ‘ja’, maar het duo kon aanvankelijk niet lang genieten van het intense geluk. Want ook op 31 december moest Rob gewoon gaan werken.

De bruiloft vindt trouwens plaats in 2017, wanneer Canada zijn 150e verjaardag viert en al zijn nationale parken gratis maakt (zie link hieronder).

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?