Koppel loopt met 60 gasten halve marathon op trouwdag

Een Amerikaans koppel heeft hun huwelijksdag op een wel erg speciale manier gevierd: ze liepen de Brooklyn Half Marathon. Samen met hun zestig gasten.
Amanda Hughes en Joel Tse uit Brooklyn leerden elkaar in 2009 kennen toen ze beiden aan het trainen waren voor de Marathon van New York. Acht jaar later gaven ze elkaar het ja-woord. Dat gebeurde toevallig op dezelfde dag waarop de Brooklyn Half Marathon plaatsvond. Als fervente lopers konden ze niet anders dan zich toch in te schrijven.
Het koppel had altijd al hun looppassie op één of andere manier in hun trouw willen integreren. Toch was het puur toeval dat hun trouwdag samenviel met de marathon. Hoe dan ook zag het koppel het als de ideale mogelijkheid om hun wens in vervulling te laten gaan. De bruidegom Tse is coach in bijberoep en stuurde trainingsschema’s samen met de huwelijksuitnodigingen mee op. Op 20 mei liepen 60 genodigden samen met het bruidspaar de 21 kilometer.
Na 2 uur en 13 minuten kwam de groep over de meet om zich kort daarna naar huis te haasten om zich klaar te maken voor de ceremonie en het feest. Een mooiere start van het huwelijk kunnen wij ons nauwelijk inbeelden.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?