Kom naar de Memorial EN win een ticket voor de Spelen!

Gepassioneerd door lopen? Koop nu je tickets voor de Belgacom Memorial Van Damme en je maakt kans op een duoticket voor de finale van de 400m mannen op de Olympische Spelen in Londen!

De Belgacom Memorial Van Damme haalt op 7 september weer de absolute toppers uit de atletiek naar Brussel. Er zullen dit jaar zeker ook heel wat olympische medailles te bewonderen zijn in het Koning Boudewijnstadion. Met een beetje geluk hoef jij – als snelle beslisser – niet te wachten tot in september en kan je de helden van de piste aan het werk zien op de Olympische Spelen zelf.

Uit al wie totnogtoe en nog tot en met zondag 15 april een ticket koopt (en betaalt) voor de Memorial, wordt één gelukkige uitgeloot. Die wint 2 tickets voor de atletiekfinales in het Olympisch stadion in Londen op 6 augustus, met onder meer de finale van de 400m bij de mannen. Hou je meer van fietsen? Dan kan je in plaats van de atletiekfinale ook kiezen voor een duoticket voor de olympische mountainbikerace bij de mannen op 12 augustus in Hadleigh Farm, Essex.

Nog geen ticket voor de Belgacom Memorial Van Damme op 7 september? Bestel ze HIER en maak automatisch kans op een duoticket voor de Olympische Spelen. Had je al een ticket gekocht? Geen nood, je gaat automatisch mee in de pot met kanshebbers.

De winnaar wordt bekendgemaakt op 18 april op de website van de Belgacom Memorial Van Damme.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?