Kleurrijk Oostende opent The Color Run by Lipton Ice Tea

Oostende had de eer om de spits af te bijten in de rij van The Color Run by Lipton Ice Tea 2016. Het beloofde meteen een spektakel te worden want het was de eerste beach editie.

De zon was alvast van de partij en dat zorgde voor nog wat extra kleur bij de ruim 5000 deelnemers. Voor velen onder hen was het de eerste loopervaring. The Color Run, ook wel de “Happiest 5K on the Planet”, is een loop over 5 km waarbij de ruim 5.000 deelnemers, die in een wit t-shirt starten, elke kilometer een wolk van kleurenpoeder over zich heen krijgen die hen van kop tot teen kleurt.

Start en aankomst was op het Klein Strand, aan de Montgomerykaai in Oostende. De deelnemers werden in de sfeer en op temperatuur gebracht met een half uurtje aerobic opwarming voor ze aan hun kleurrijke tocht begonnen. Erika Van Tielen praatte het geheel aan elkaar.

Het draaide allemaal om fun, kleur en je amuseren met vrienden en familie. Die fun ging ook door na de aankomst, met onder andere een optreden van de liveband Cookies and Cream en een spetterende set van DJ Audiophonic. Tijdens de optredens vloog de verf ook nog vrolijk in het rond, net als enkele giga-strandballen van één meter diameter.

Ook zin gekregen in een unieke ervaring? De volgende afspraak voor The Color Run by Lipton Ice Tea is op 10 juli in Hemiksem. Nadien volgen nog Brussels night op 20/8 en Luik op 28/8.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?