Kleurenspektakel en gezellige beats in Brussel

Voor het derde jaar op rij mocht Brussel duizenden dolenthousiaste lopers verwelkomen voor The Color Run. Het kleurenpoeder, de beats van de dj's én het mooie weer zorgden voor een 'happy' mensenmassa.

The Color Run wordt ook wel de ‘Happiest 5K on the Planet’ genoemd en wie erbij was in Brussel weet waarom. Het concept van The Color Run is ijzersterk… maar niet kleurvast. De 10.000 deelnemers starten in een wit t-shirt en eindigen als een wandelende regenboog. Ze kregen ook nu weer elke kilometer een wolk van kleurenpoeder over zich heen.

Dit jaar werd er zelfs een zone met glitterpoeder toegevoegd, wat een extra feestelijke touch aan de lopers van The Color Run gaf… Lopers of wandelaars, want de chrono loopt niet mee in The Color Run. Alles draait om fun en beleving. De gezellige beats van de dj’s onderweg en aan de start- en finishzone in Tour & Taxis dragen daar ook zeker toe bij.

Net als het zonnige weer in Brussel. Elders in het land was het overwegend grijs zondag, maar in onze hoofdstad zat er af en toe toch wat kleur in de hemel. Heerlijk happy blauw!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?