Kijk mama, zonder draden!

Sony heeft vier nieuwe Bluetooth hoofdtelefoons gelanceerd waarmee je comfortabel en draadloos kan luisteren. De spatwaterdichte MDR-AS600BT richt zicht vooral op lopers en andere actieve sporters.

De twee oortjes van de MDR-AS600BT zijn alleen aan elkaar verbonden met een kabeltje dat je om je nek hangt. Er is dus geen draadvormige verbinding met je smartphone, MP3-speler of walkman. Die connectie gebeurt namelijk via Bluetooth, waarvoor je smartphone wel NFC-compatibel (Near Field Communication) moet zijn.

Heerlijk om zonder een wirwar van draden rond te kunnen lopen! De oortjes worden perfect op hun plaats gehouden door de in drie verschillende maten meegeleverde siliconen boogjes, die de vorm van je oorschelp aannemen. De nieuwste geluidtechnieken van Sony zorgen er ook nog eens voor dat de rijke, diepe bassen en gedetailleerde, heldere hoge tonen goed doorkomen.

Het spatwaterdichte ontwerp stoot regen en transpiratie af en met de ingebouwde microfoon kan je gemakkelijk telefoongesprekken aannemen. Erg handig ook dat er maar één multifunctionele knop is om alle handelingen uit te voeren.

De MDR-AS600BT kost 80 euro en is verkrijgbaar in zwart, blauw, wit of oranje. De via USB oplaadbare batterij gaat 8,5 uur mee.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?