Kids, kom meesporten!

Je bent tussen de 6 en de 12 jaar en je sport graag? Kom dan bij jou in de buurt trainen met olympisch kampioene Tia Hellebaut of ren je rot op één van de Chiquita Kids Runs!

Treed in de voetsporen van Tia! (foto belga)
Atletiek is cool! Je hebt zeker en vast wel gezien hoe Tia Hellebaut en Kim Gevaert schitterden op de Olympische Spelen en hoe Eline Berings Europees kampioen werd op de 60m horden.
 
Wil je zelf ook knallen op de piste? Nickelodeon presenteert voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar vijf namiddagen atletiekinitiatie sprint/horden, hoogspringen en kogelstoten samen met olympisch kampioene Tia Hellebaut. En dit allemaal in een stad in de buurt!

Doe mee, treed in de voetsporen van Tia en win een atletiekinitiatie met onze olympische kampioene! Iedereen gaat naar huis met een gouden medaille en kan op de foto met Tia en een collega-topsporter.


LOOP MEE OP DE CHIQUITA KIDS RUN!

Trek alvast je loopschoenen aan, want ook de Chiquita Kids Runs gaan weer van start, te beginnen op 19 april in Oostende.

Ren je rot op de Chiquita Kids Run. (foto chiquita kids run)
De Chiquita Kids Run is een loop over een afstand van 1 km, speciaal voor kids tussen 6 en 12 jaar. Niemand loopt te snel, niemand loopt te traag… of je nu spurt of wandelt, iedereen volgt zijn/haar tempo.

Je krijgt een uniek Chiquita Kids Run T-shirt en aan de aankomst ligt een lekkere Chiquita-banaan, een verfrissend drankje en een toffe herinneringsmedaille voor je klaar.

Een kwartier voor de start van iedere Chiquita Kids Run is er ook een toffe Kids opwarming op het tempo van leuke muziek! Bovendien kan je samen met je vriendjes komen spelen in het Chiquita Kids Village.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?