Kasterlee sluit marathonseizoen af

Kasterlee sluit zondag het marathonseizoen af. 1.250 deelnemers staan te popelen om nog één keer het beste van zichzelf te geven in de pompoengemeente. Bekijk alvast de trailer op Youtube!

Het parcours door de ongerepte Kempense natuur maakt dit één van de mooiste marathons van de Lage Landen. (foto marathonkasterlee)
De marathon van Kasterlee is op zondag 15 november aan zijn zesde editie toe. Vorig jaar mochten organisatoren Roger Wils en Bart Van de Water 1.250 deelnemers verwelkomen. Ook nu weer zijn de halve marathon en de marathon al weer een tijdje uitverkocht.

Met een parcours door de ongerepte natuur en de bossen van Kasterlee is dit ongetwijfeld één van de mooiste marathons in de Lage Landen. Blikvangers op deze tocht zijn zeker het stukje natuurgebied door de ‘Ark van Noë’ en de Hoge Mouw die voor een geweldige afsluitende kuitenbijter zorgt.

Vorig jaar won vaste waarde Frankie Leus de marathon in een tijd van 2u44:29. Het wedstrijdrecord (2u31:15) staat nog steeds op naam van Jef Smits

Bekijk alvast de trailer van de marathon van Kasterlee op Youtube:

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?