JVC komt met in-ear headsets

JVC kondigt vier nieuwe sportieve in-ear headsets aan. De kleurrijke siliconen oordopjes blijven in je oor zitten tijdens het lopen en laten je het omgevingsgeluid voldoende waarnemen.

De HA-EN10 (14,99 euro, foto 1e van links) en HA-ENR15 (19,99 euro, foto 2e van links) zijn met hun zachte siliconen behuizing speciaal voor sporters ontwikkeld. Specifiek voor lopers zijn er de spatwaterdichte HA-ETX30 (29,99 euro, foto 3e van links) en HA-ETR40 (39,99 euro, foto 4e van links). De eerste drie zijn beschikbaar in blauw, zwart, roze en wit, de HA-ETR40 enkel in zwart en rood.

SAFETY FIRST

Veiligheid staat voorop bij de nieuwe in-ear hoofdtelefoons van JVC. Ze zorgen er immers voor dat je het omgevingsgeluid, zoals aankomende auto’s of de bel van achteropkomende fietsers, voldoende kan waarnemen. Bovendien zijn de HA-ENR15 en de HA-ETR40 uitgerust met een microfoon voor handenvrij bellen en een afstandsbediening om door je muziek te bladeren op iPod, iPhone, iPad, Blackberry en Android smartphones en tablets.

DRAAGCOMFORT

De vier nieuwe headsets blijven dankzij de vorm van de zachte siliconen behuizing van het oordopje perfect in je oor zitten, ook wanneer je beweegt. In de verpakking worden twee oorstukjes meegeleverd in de maten S, M en L, zodat ze altijd passen. Er zit ook een clip bij om de kabel te bevestigen. De oorstukjes zijn bestand tegen transpiratie en waterinfiltratie. Na je looptraining kan je ze dus gewoon afspoelen.

De HA-EXT30 en HA-ETR40 hoofdtelefoons zijn met hun Pivot Motion Fit systeem speciaal ontworpen voor lopers. Met hun roterende haak passen ze zich feilloos aan de oorschelp aan. Deze roterende haak bevindt zich in de oorschelp en dat is goed nieuws voor brildragers. De positie van de haak – die zorgt voor de bevestiging – is aanpasbaar.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?