Jubileumeditie voor Fintro Dwars door Dendermonde

Komende zondag 24 maart staat de 10de editie van Fintro Dwars door Dendermonde op de kalender van menig loopfanaat. Om deze jubileumeditie in de verf in te zetten worden de deelnemers stevig in de watten gelegd. Er worden bijna 3000 lopers aan de start verwacht, maar je kan je nog inschrijven.

Deelnemers aan Fintro Dwars door Dendermonde, de 3de manche van de Fintro Running Tour, kunnen kiezen uit tal van afstanden. Voor het jonge loopgeweld is er de Alpro Kids Run over een afstand van 1 km. Verder staan er een 2,5 km, 5 km en de traditionele 10 km op het programma. Een leuke nieuwe toevoeging dit jaar is de CM-Duorun, waarbij je per 2 het parcours van de 5 km aflegt. Dit jaar pakt de organisatie opnieuw uit met de leuke combinatie van stadsloop én passages door het groen.

Naar aanleiding van de 10de verjaardag zet de organisatie de deelnemers extra in de bloemetjes. Alle lopers krijgen een sporttechnisch T-shirt dankzij Veldeman Aannemingen en W-CUP Sports Nutrition en er is nog meer…

Spetterend optreden

Na afloop van de podiumceremonie is iedereen welkom in het Oscar Romerocollege voor een optreden van coverband Please Don’t Kill The Clown. De ideale gelegenheid om alle melkzuur uit de benen te dansen! Bovendien mogen ook supporters gratis meegenieten van dit optreden.

Het Oscar Romerocollege is ook dit jaar het centrale punt van Fintro Dwars door Dendermonde. Het college voorziet kleedkamers, douches en een gratis bewaarplaats voor sporttassen. Na afloop van de wedstrijd kunnen de deelnemers er gezellig nakaarten over hun prestaties en wie wil kan gebruik maken van een gratis zwembeurt voor een verkwikkende duik.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?