Joke Van de Velde ‘plast wild’ op 10 Miles

Joke Van de Velde heeft tijdens de DVV Antwerp 10 Miles geplast in de zijberm van de ring, net voor de Kennedytunnel. Dat heeft ze onthuld in de Wim O Show op Q-music.

Ex-Miss België Joke Van de Velde onthult wekelijks een geheim tijdens de Wim O Show op Q-music. Deze week ging het over de DVV Antwerp 10 Miles.

“Voor de start had ik twee bananen gegeten en superveel water gedronken om genoeg energie te hebben. Ondanks een goede voorbereiding was ik best wel zenuwachtig. Een neveneffect daarvan is dat ik ontzettend vaak naar het toilet moest gaan”, zei Joke Van de Velde op Q-music. “Voor de wedstrijd ben ik zeker vier keer geweest. Net voor het startschot voelde ik het weer opkomen, maar ik kon niet anders meer dan meelopen met de massa.”

Van de Velde nam al voor de derde keer deel aan de 10 Miles en wist dat er een plekje op het parcours was voor als de nood het hoogst is, namelijk de zijberm van de Ring voor de Kennedytunnel. “Ik heb snel een boom gezocht en mijn behoefte gedaan. Man, was dat een opluchting!”

Van de Velde liep de 10 Miles, inclusief pitstop, uiteindelijk uit in 1u31’18”. Voor zover bekend, kreeg ze geen GAS-boete voor het wildplassen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?