Joke Van de Velde daagt je uit! (VIDEO)

Nadat eerder Louis Talpe de West-Vlamingen al uitdaagde om deel te nemen aan de Wings for Life World Run, is het nu de beurt aan Joke Van de Velde om de Gentenaars te teasen. Bekijk het filmpje!

Op 3 mei zullen opnieuw tienduizenden lopers aan de start staan van de Wings For Life World Run, de enige wereldwijde run waarbij op 35 locaties verspreid over 33 landen en zes continenten simultaan gelopen wordt voor het goede doel, meer bepaald voor mensen met een ruggenmergletsel.

In België klinkt het startschot op de Grote Markt in Ieper. Net als vorig jaar loopt ook Joke Van de Velde op 3 mei opnieuw mee. Om haar ambities kracht bij te zetten en vooral ook anderen te overtuigen, heeft Joke een filmpje opgenomen waarin ze met een leuk Gents accent een oproep doet aan iedereen om zich in te schrijven en deel te nemen.

Wie dat wil, kan Joke nu woensdagavond 1 april al treffen in Gent, waar ze om 19u afspreekt aan de Watersportbaan (Topsporthal), voor een gratis trainingssessie voor de Wings for Life World Run. Naast Joke zullen ook volgende bekende gezichten van de partij zijn: nationaal ambassadeur Marc Herremans, sportief directeur Joeri Jansen en Nele Louwagie, de winnares van de Belgische Wings For Life World Run van vorig jaar. Red Bull voorziet een uitgekiend programma, met drinks en opzwepende muziek.

Inschrijven voor de Wings for Life World Run kan nog tot 26 april 2015 via wingsforlifeworldrun.com, waar je ook alle informatie vindt over het parcours en het event.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?