Jaybird vermijdt valse noten tijdens Lampiris Nature Trail Series

Het Amerikaanse elektronicamerk Jaybird verovert steeds meer terrein. In ons land is het dit jaar de Sport Headphone Partner van de Lampiris Nature Trail Series.

Jaybird verscheen al eerder op onze website, want eind vorig jaar testten we de Run True Wireless Sport Headphones. Dat product schetst meteen een goed beeld van Jaybird. Het merk probeert mensen te inspireren en actiever te maken dankzij zijn sport tech-producten. Uiteraard besteedt het daarbij veel aandacht aan de geluidskwaliteit. Om tegemoet te komen aan de wensen van de lopers, legt Jaybird zijn oor vaak te luister bij de atleten zelf. Zo hielp de Amerikaanse ultraloper Timothy Olson bij de creatie van de Run True Wireless Sport Headphones.

Headphone Partner

Jaybird vindt dat het als merk perfect past bij de Lampiris Nature Trail Series. Die reeks bundelt 5 natuurlopen in ons land en trapt op zaterdag 24 maart af met de Lampiris Crêtes de Spa. Dat wordt ook het eerste evenement waarop Jaybird aanwezig zal zijn als Sport Headphone Partner. Zo stuurt het merk onder meer een Jaybird Nature Trail Series-team naar de Ardennen. Dat bestaat uit ervaren traillopers zoals Christophe Vandewiele, en traildebutanten zoals Jasmine Van Grieken.  

Het Jaybird Nature Trail Series-team is later dit jaar ook nog van de partij tijdens de Abdijentocht (10 mei), de Averbode Nature Trail (6 oktober), en de twee evenementen die de organisatie nog moet bekendmaken. Wij nestelen ons in Spa in het spoor van het Jaybird Nature Trail Series-team. Een reportage daarvan lees je in ons meinummer. En wie zelf graag een product van Jaybird wil kopen, kan terecht bij Fnac (check de link hieronder).

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?