James Corden overwint ‘loophaat’ om af te vallen

James Corden is sinds begin dit jaar de nieuwe ambassadeur van Weight Watchers. De populaire presentator is vastberaden om te vermageren en heeft daartoe zelfs zijn 'loophaat' overwonnen.

“In 2022 ben ik zo gespierd als The Rock“, zei Corden dinsdag in een virtueel event op de Facebookpagina van Weight Watchers, dat nu bekendstaat onder de naam WW. De 42-jarige Britse presentator van The Late Late Show en bedenker van Carpool Karaoke deed die gedurfe belofte aan Oprah Winfrey, de host van het event.

Om volgend jaar met een compleet afgetraind lichaam te kunnen pronken, heeft Corden nog flink wat werk voor de boeg, maar sinds januari is de tv-ster toch al 6 kg kwijtgespeeld. Corden gaat nu geregeld joggen, ook al heeft hij naar eigen zeggen een afkeer van sporten en lopen. “Ik haat sporten. Mijn vrouw stippelt geregeld een parcours uit dat we samen joggen. Ik loop er dan een hele tijd over te klagen.” 

Naast joggen zet Corden ook in op gezonde voeding, een gezonde mindset en voldoende slaap. Daarbovenop zal hij ook nog een programma van WW volgen.

“Ik wil mijn levensstijl veranderen en beter doen voor mijn familie en mijn kinderen. Ik wil niet moe wakker worden, of me schamen wanneer ik mijn zoon drie minuten achternaloop”, aldus Corden. “Als 2020 ons iets geleerd heeft, is het wel dat zelfzorg een prioriteit hoort te zijn. Daarom belde ik Weight Wachters, omdat ik geloof dat zij de tools in handen hebben om me te helpen veranderen”.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?