Is dit de laatste sportbeha die je ooit nodig zult hebben?

Zeg niet zomaar sportbeha tegen de PureMove Bra van Reebok. Deze sportbeha reageert op de bewegingen van vrouwen om hen alle ondersteuning te geven die ze nodig hebben.
Eén op vijf vrouwen voelt zich geremd om te sporten omdat ze niet over de juiste sportbeha beschikken. Dat is toch wel veel, vond Reebok (en wij ook!). Daarom introduceert het sportmerk de PureMove Bra. Een echte ‘gamechanger’!

De PureMove Bra is uniek omdat hij reageert op en zich aanpast aan de bewegingen van de sportende eigenares. Het resultaat: maximale controle en ondersteuning bij eender welke sport. Het is duidelijk: dit is niet ‘zomaar’ een sportbeha! Het geheim achter dit succesverhaal, het materiaal en de pasvorm:

1. Het materiaal
Reebok’s PureMove’s Motion Sense-technologie is een soort gel die vloeibaar is bij stilstand of rustige bewegingen en verhardt wanneer er intensiever/sneller bewogen wordt. Het resultaat: extra steun, comfort en controle wanneer het nodig is. Dus of je nu rustig jogt (lage impact) of intensief hardloopt (hoge impact), de PureMove Bra komt sowieso goed van pas tijdens eender welke sport.

2. De pasvorm

Dankzij het gevormde voorvlak en de afgeronde randen kan je optimaal bewegen. Voorwaarts geplaatste zijnaden verhogen de stabiliteit voor meer ondersteuning. Ademende perforaties aan de voor- en achterkant zorgen voor een comfortabel gevoel op elk moment. De PureMove Bra, gemaakt van amper 7 stukken flexibele stof, voelt echt aan als een tweede huid. Je zal nooit meer een andere sportbeha willen, je bent gewaarschuwd!
Tien verschillende maten
Bij Reebok snappen ze heel goed: er is géén standaardmaat voor sportbeha’s. Daarom bieden ze de PureMove in 10 unieke tussenmaten, van XS tot XL. Zo vindt elke vrouw probleemloos de juiste pasvorm om volop te kunnen sporten!
Je kan de PureMove Bra online kopen of in de sportwinkel. Verkoopprijs: 59,95 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.