iPhone zonder draadjes

Zit je tijdens het lopen soms te prutsen om je iPhone of iPod te kunnen bedienen? Het Canadese bedrijf Dew biedt een oplossing met de draadloze iStick en Quiver.

De iStick. (foto dew)
Dew ontwikkelde deze twee producten om door middel van Bluetooth technologie draadloos controle te krijgen over je iPhone of iPod. Zo moet je niet eerst zoeken waar je het toestel hebt opgeborgen als je telefoon gaat of een ander nummer wilt afspelen.

De iStick is een armband gemaakt van een ademende, waterafstotende en wasbare stof die door middel van een klittenbandbevestiging eenvoudig op de gewenste maat is te maken. Je bestuurt de iStick met een kleine siliconen-joystick waarmee je een gesprek kunt beantwoorden, het volume kunt regelen of kunt scrollen door muzieknummers.

De Quiver is een band die je over je borst draagt en bedient met een aantal toetsen. De Quiver beschikt over een aantal vakjes waarin je, naast een iPhone of iPod ook bijvoorbeeld een energiereep of sleutels kunt opbergen. Verder is de Quiver voorzien van een geleiding voor je headset waardoor je verlost bent van het los slingerende snoertje.

De iStick en de Quiver zijn verkrijgbaar voor respectievelijk 59,95 en 79,95 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?