Inschrijvingen Race Against Nature geopend!

Op 4 oktober is het Domein De Vijvers in Averbode voor de vierde keer het decor van Race Against Nature. De inschrijvingen voor deze obstacle run zijn nu geopend!

De deelnemers aan Race Against Nature moeten op 4 oktober over een loodzwaar parcours van ongeveer 10 km meer dan 15 spectaculaire hindernissen overwinnen, waarvan een deel van natuurlijke oorsprong is. Het parcours zal een echte uitdaging zijn, maar haalbaar voor iedereen die het op zijn/haar eigen tempo afwerkt.

De inschrijvingen voor deze obstacle race zijn vanaf nu geopend. Iedere deelnemer ontvangt een uniek Race Against Nature T-shirt en een prachtige herinneringsmedaille. Deelnemen kan individueel of in ploeg.

Race Against Nature is de vierde survivalrun in de Spartacus Series, na de Spartacus Run (1 & 2 mei jongstleden), Battle of the Ardennes (27 juni) en Battle of Thor (6 september). Wie de vijf Belgische events van de Spartacus Series finisht, ontvangt na de slotmanche – de Neptunus Run op 15 november – een unieke Spartacus Series medaille en dito sweater!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?