Inschrijvingen Neptunus Run geopend

De succesvolle Battle of the Ardennes zit er nog maar net op, of je kan alweer plannen beginnen maken voor de volgende obstacle run. Wat dacht je van de Spartacus Run in het Deense Roskilde? Of de Neptunus Run, waarvan de inschrijvingen nu geopend zijn!

De Battle of the Ardennes bleek afgelopen weekend voor vele sportievelingen het ideale evenement om de examenstress van zich af te lopen of de zomervakantie al in te zetten. Met liefst 5.500 deelnemers was het meteen goed voor de grootste loopwedstrijd in Wallonië!

Heb je de smaak te pakken? Dan kan je je nog inschrijven voor de volgende manche in de Spartacus Series, namelijk de Spartacus Run in Roskilde op 23 augustus. Roskilde ligt vlak bij Kopenhagen, ideaal dus om je deelname te combineren met een citytrip in de prachtige hoofdstad van Denemarken.

De gloednieuwe Battle of Thor (op 6 september in Genk) is al helemaal uitverkocht, maar voor de Race Against Nature (4 oktober, Averbode) zijn er wel nog borstnummers beschikbaar.

Afsluiter van de Spartacus Series is naar goede gewoonte de Neptunus Run in Nieuwpoort, die dit jaar op 15 november zal doorgaan. De inschrijvingen voor deze finale zijn vanaf nu geopend! Ideaal om al een eerste najaarsdoel vast te leggen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?