Inschrijvingen Brussels Marathon & Half Marathon geopend

De Belfius Brussels Marathon & Half Marathon vindt volgend jaar plaats op zondag 4 oktober. Schrijf je nu in via de volledig vernieuwde website!

Never change a winning team, weet ook de organisatie van de Belfius Brussels Marathon & Half Marathon. Na de succesvolle editie van 4 oktober jongstleden, wordt volgend jaar de nieuwe finishlocatie op het De Brouckèreplein behouden. Ook het programma ziet er hetzelfde uit met om 9u de start van de marathon, gevolgd door de 5K (9u30), halve marathon (10u30) en Chiquita Kids Run (11u).

De organisatie mikt op een nieuw deelnemersrecord op 4 oktober 2015. Vorig jaar was de Belfius Brussels Marathon goed voor 2.500 deelnemers. Het is niet alleen de grootste, maar ook de meest internationale 42,195 km van het land. Het prachtige maar niet te onderschatten parcours loopt niet alleen dwars door de hoofdstad van Europa, maar zoekt ook het Brusselse groen op. De Belfius Brussels Half Marathon was in 2014 de populairste afstand met 8.600 sportievelingen. Nieuw was toen de Belfius Brussels 5K, een citytrip op loopschoenen met meteen 1.800 deelnemers.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?