Inschrijvingen Battle of the Ardennes geopend!

Op zaterdag 28 juni zal met Battle of the Ardennes de eerste echte survival run in de Ardennen doorgaan in Durbuy. De inschrijvingen zijn nu geopend!

Deze loodzware loopwedstrijd maakt deel uit van de STIHL Spartacus Series is de verzameling van de meest spectaculaire survivalruns van ons land. Naast drie in Vlaanderen, de Spartacus Run (Boom), Race Against Nature (Averbode) en de Neptunus Run (Nieuwpoort), komt er nu dus ook een evenement in Wallonië.

Het parcours van Battle of the Ardennes loopt dwars door het centrum, de bossen en de hellingen van Durbuy. De “adventure hoofdstad” van België is een toplocatie voor dit soort evenementen, waar modder, nijdige hellingen en loodzware proeven centraal staan.

“De stad Durbuy is erg blij dit evenement te kunnen verwelkomen in het kleinste stadje ter wereld. Durbuy is gekend voor zijn kwalitatieve evenementen. Battle of the Ardennes is een groots sportief en uitdagend event dat daar zeker bijhoort. Bovendien zullen veel deelnemers kunnen genieten van een aangenaam verblijf in de regio. Sport en toerisme kunnen niet beter met elkaar worden verbonden”, zegt Francis Dumoulin, Schepen van Sport en Toerisme van de stad Durbuy.

Inschrijven kan vanaf nu! Deelnemers wachten best niet te lang want de plaatsen voor dit unieke event zijn beperkt. Er worden slechts 3.000 deelnemers toegelaten op de 10 km, voor de extremere 20 km zijn er zelfs maar 1.000 plaatsen. Dit is bovendien het enige Spartacus event, waar lopers kunnen kiezen voor een langere afstand. Iedere deelnemer krijgt bij inschrijving een loopshirt en een prachtige herinneringsmedaille.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?