Inschrijvingen 20 km gaan zaterdag open

Nu zaterdag gaan de inschrijvingen van de 20 km door Brussel open. Aangezien de wedstrijd de vorige jaren in een mum van tijd was uitverkocht, is er snel bij zijn de boodschap!

De 34ste editie van de 20 km door Brussel gaat door op zondag 26 mei. De start wordt gegeven om 10u in het Jubelpark. Zoals vorig jaar zullen de lopers in zes golven op het parcours losgelaten worden. Elke deelnemer krijgt een rugnummer op basis van zijn/haar tijdprestatie in 2012 of op basis van een referentietijd over een evenwaardige afstand in functie van de nog beschikbare nummers.

De inschrijvingen gaan open vanaf zaterdag 23 maart om 9u. Registreren kan via internet of in de kantoren van de organisatie in de Kapellestraat 17 in Brussel.

De handbikers worden uitgenodigd om zich bij de inschrijving kenbaar te maken. Zij krijgen dan een bevoorrechte startplaats en een speciaal rugnummer. De deelnemers moeten minstens 12 jaar jong zijn. De organisatoren geven aan iedereen de raad zich vooraf te onderwerpen aan een medisch onderzoek.

Heel wat deelnemers zijn nu al zeker van hun startplaats omdat ze zich via een goed doel hebben ingeschreven. Naar schatting gaat het in totaal om 17.000 lopers, bijna goed voor de helft van de deelnemers.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?