ING Antwerp 10 Miles & Marathon in de lift

Een dikke maand voor Antwerpen op zondag 26 april wordt ingepalmd door lopers uit alle windstreken hebben de organisatoren een round-up gemaakt. De inschrijvingen 'lopen' als een trein.

In vergelijking met hetzelfde moment vorig jaar is het aantal voorinschrijvingen voor de ING Antwerp 10 Miles en de ING Antwerp Marathon & Aflossingsmarathon met twintig procent gestegen. Liefst 6148 mensen schreven zich al in voor de 10 Miles en 903 mensen willen zich op 26 april aan de mythische 42,195 kilometer wagen.

Ook voor de andere nummers – de ASICS Ladies Run 5 km, de ING Antwerp Short Run 5 km en de Chiquita Kids Run – is er veel belangstelling. Nu al zijn er in totaal meer dan 8000 inschrijvingen.

Om het verkeer in goede banen te leiden zullen de Stad Antwerpen, de Vlaamse Overheid en het Vlaams Verkeerscentrum nauwgezet samenwerken. De Kennedytunnel wordt tussen 14u en 17u30 in de richting van Gent afgesloten voor het gewone verkeer. Het verkeer zal in beide richtingen door de andere koker verlopen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?