Indoor trainen wordt nóg efficiënter met de Start 2 Run loopband

Start 2 Run, de populaire loopapp, heeft er een innovatieve nieuwe feature bij. Samen met fitnessspecialist Fitnessking ontwikkelde het de Start 2 Run loopband, zowel voor beginnende als ervaren lopers. Ontdek de loopband hier en maak je trainingen nog makkelijker én doeltreffender.

De Start 2 Run app blijft aan populariteit winnen. De app is de personal coach van menig loper en is vandaag reeds beschikbaar via 6 verschillende coaches in 6 verschillende talen. Zij begeleiden en motiveren de gebruiker tijdens het lopen. Om tegemoet te komen aan de noden en behoeften van de meer dan 511.484 leden, blijft Start 2 Run innoveren. Samen met fitnessspecialist en marktleider Fitnessking ontwikkelde Start 2 Run recent een eigen, unieke loopband.

Gedaan met manueel snelheden aanpassen

De Start 2 Run loopband en app zijn interessante tools voor zowel de beginnende loper als de doorgewinterde sporter. De app begeleidt lopers tot aan de eerste 5 km, maar biedt ook 25 verschillende loopschema’s aan met afstanden en niveaus tot een marathon. Zowel de app als de loopband zijn dus zeker niet enkel en alleen voor de beginnende loper. Dankzij de verschillende niveaus en de keuze aan loopschema’s zal de loopband ook voor de doorwinterde sporter voldoende uitdaging bieden.

Indoor met de app lopen was al een tijdje mogelijk. De gebruiker moest dan wel zelf zijn loopband manueel aanpassen tijdens zijn trainingssessies. Dat is nu geautomatiseerd! Met de Start 2 Run loopband kan je voortaan de app koppelen aan de loopband via Bluetooth en luisteren naar de instructies van de gekozen coach.

Wanneer je een training start, zal de loopband automatisch het gekozen trainingsschema volgen en de snelheid aanpassen aan de verschillende snelheidszones, van wandelen over rustig lopen tot sneller lopen. Met andere woorden: je loopt dus steeds het juiste tempo op het juiste moment, zonder dat je erover moet nadenken of een aparte handeling voor hoeft uit te voeren. Het enige wat je vooraf nog moet doen is je gewenste snelheidszones instellen via de app. Makkelijk, toch?

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.