HOKA ONE ONE lanceert langverwachte Clifton Edge

Met een virtuele launch introduceerde HOKA ONE ONE de Clifton Edge: een innovatieve nieuwe schoen ontworpen voor lopers van alle niveaus.
Het opvallendste kenmerk van de nieuwe Clifton Edge is ongetwijfeld het uniek verlengde hielstuk, dat is ontworpen om de impact op de hiel tijdens het lopen te beperken. Maar HOKE ONE ONE innoveerde ook op vlak van materiaal: zo bevat de Clifton Edge de zachtste en lichtste schuimrubber van HOKA tot nu toe. De combinatie van het rubber met het hielstuk zorgt voor een vloeiende loopbeweging.
De Clifton Edge is de eerste uitbreiding op de populaire Clifton-franchise: de Clifton werd voor het eerst geïntroduceerd in 2014 en de Clifton 7 is inmiddels onderweg. De Clifton-schoenfamilie dankt haar populariteit aan de combinatie tussen maximale demping en minimaal gewicht. De schoenen zijn uitgerust met de dempingseigenschappen die we van HOKA gewend zijn, maar dan in een lichter jasje met een lager profiel. De Clifton Edge is een compleet nieuwe aanvulling op de bestaande Cliftons en maakt het Clifton-silhouet toegankelijker voor een bredere groep lopers. 
Adviesprijs: 160 euro 
Te koop (vanaf 1 juli) op www.hokaoneone.eu en in de betere loopspeciaalzaak. 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?