Hoe ver liepen de BV’s in Wings for Life World Run?

De 3e editie van Wings for Life World Run lokte wereldwijd meer dan 130.000 deelnemers, verspreid over 34 locaties. Hoe ver liepen de winnaars en BV's? Bekijk zeker ook de fotospecial.

Van alle mannen in Ieper liep de 44-jarige Stefaan Van Den Broeck het langst voor de catcher car uit. De man uit Duffel klokte af op 65,64 kilometer. Hij krijgt als beloning een ticket voor de volgende Wings for Life in het buitenland. Stefaan liet al weten naar Australië te gaan. De beste man wereldwijd was Giorgio Calcatera, die in Milaan liefst 88,44 km liep.

Bij de vrouwen was de zege in ons land voor Rebecca Nkapiani. Zij hield het 35,91 kilometer vol. De dame met Keniaanse roots kwam evenwel niet in de buurt van de internationale winnares: Kaori Yoshida liep in Japan 65,71 kilometer.

Er namen uiteraard ook enkele BV’s deel. Joke van de Velde behaalde een uitstekend resultaat en liep 21,33 kilometer. Julie Van den Steen van radiozender MNM zag na 8 km de catcher car voorbijkomen, haar collega SportStan klokte af na 14 kilometer. Snowboarder Seppe Smits hield het 18,39 kilometer vol.

De editie van 2017 vindt plaats op 7 mei. De 3e editie kan je herbeleven dankzij onderstaande fotospecial. Je herkent onder meer Zohra, Seppe Smits, Joke van de Velde, Eline De Munck, Erika Van Tielen en Julie Van den Steen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?