Hilde De Baerdemaeker op cover van extra dik running.be magazine!

Maart is niet alleen de maand waarin het loopvoorjaar echt op gang geschoten wordt. Het is ook het moment waarop een nieuw running.be magazine in de winkel ligt. Een extra dikke editie!

Hilde De Baerdemaeker had tussen haar acteersessies voor Familie en Coppers tijd om met ons te gaan lopen in de bossen van Erps-Kwerps. Zelf noemt ze die omgeving het ‘aards paradijs’. Daarnaast pakken we uit met onze jaarlijkse schoenenspecial, waardoor het maartnummer extra dik is. In de special van 30 pagina’s komen ruim 50 schoenen aan bod, geven we tips hoe je de juiste schoen kan vinden en vertellen we je ook wanneer je je schoeisel met pensioen mag sturen.

Uiteraard hebben we ook aandacht voor het grootste loopfeest van het jaar: de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon. Als je je nog steeds niet ingeschreven hebt, geven wij je 10 ultieme redenen om alsnog van mening te veranderen. We blikken ook vooruit naar de unieke Wings for Life World Run. En we hebben een verslag vanuit het buitenland: de 1e Angkor Trail in Cambodja.

Voorts spraken we onder meer met Ann Heylen. Zij vond Djubble uit, een zeer efficiënte app om loopmaatjes te vinden. Die uitvinding hebben ze vooralsnog niet nodig bij de pop-uploopclub uit Wortegem-Petegem, want Zondagsjogging Elsegem trekt wekelijks meer dan 100 lopers. Onze man liep met hen mee. Onze vrouw ontdekte dan weer body conditioning, een ideale trend voor mensen die aan hun conditie willen werken, maar weinig tijd hebben.

Qua training zetten we je op weg om aan de slag te gaan met intervaltrainingen en stoomt Paul Van Den Bosch je op 12 weken klaar voor de 20 km door Brussel. Onze voedingsspecialiste zocht dan weer uit welke gels en repen je de meeste energie geven. We onderstrepen ook het belang van rust tussen je trainingen en vertellen je waarom lopen in de regen wél plezant is.

Dit en nog veel meer vind je in het maartnummer van running.be magazine, dat vanaf 3 maart in de winkel ligt.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?