Het perfecte kerstcadeau voor lopers!

Nog op zoek naar een geschenk(tip) voor onder de kerstboom? Geef dan een deelname aan een van de wedstrijden van de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon of een abonnement op running.be magazine cadeau!

Geen beter geschenk dan een waardebon voor een sportief 2015, dat heeft ook de organisatie van de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon begrepen! Vanaf nu is het dan ook mogelijk om iemand een borstnummer voor een van de wedstrijden op 26 april 2015 cadeau te doen. Onderaan de inschrijvingspagina op de 10 Miles-site kan je kiezen tussen een cadeaubon voor de marathon, 10 Miles, Ladies Run of Short Run. De cadeaubonnen zijn ook te koop in alle winkels van RS Lab (Zwijndrecht, Gent, Paal-Beringen).

Voorbereiden op 26 april doe je idealiter met een trainingsschema. In het januarinummer van running.be magazine vind je begin volgend jaar een schema voor zowel de 10 Miles als de Marathon. Doe jezelf (of een ander) dus een abonnement cadeau! Als nieuwe jaarabonnee geniet je niet alleen van een korting (24 euro ipv 29,7 euro voor 6 nummers), je krijgt er nu ook een paar Dark Gloves 2.0 handschoenen of een Reflective Hairband van Wowow gratis en voor niks bij! Bij het afsluiten van je abonnement kan je kiezen tussen een persoonlijk abonnement en een cadeau-abonnement.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?