Het openingsweekend van de Sofico Gent Marathon in beeld

Afgelopen zaterdag en zondag hebben de eerste lopers kunnen proeven van de Sofico Gent Marathon 2021. Hier volgt een impressie in video en foto's!

Tussen zaterdag 20 maart en zondag 18 april kan een bevoorrecht aantal lopers op coronaveilige wijze de mooiste plekjes langs de groene Gentse rand verkennen. De deelnemers aan deze speciale editie van de Sofico Gent Marathon genieten van de perfecte afwisseling tussen prachtige natuur en aangenaam verstedelijkt gebied. Het parcours leidt hen onder andere langs de Oude Leie, door De Assels, het Parkbos, de Zeven Dreven en de Blaarmeersen.

Inschrijven voor de Sofico Gent Marathon is niet meer mogelijk. Alle startwaves zijn al wekenlang volzet. Wel kan je nog inschrijven voor de Virtual Sofico Gent Marathon. In deze virtuele variant kan je in primeur het gloednieuwe parcours van (de fysieke editie van) 2022 ontdekken dankzij de revolutionaire MyTrace-app. Je hoeft niet naar Gent te komen, maar kan vertrekken aan je eigen voordeur of waar je maar wil. Meedoen aan de Virtual Sofico Gent Marathon kan op 27 maart, 28 maart, 10 april of 11 april.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?