Het ideale sportondergoed voor tijdens warm zomerweer

Odlo is onder meer bekend voor zijn functionele ondergoed. De nieuwe zomercollectie is ideaal om te dragen bij warm weer.

Het ondergoed van de Revolution-lijn is een innovatieve combinatie van hoogwaardige merinowol en zijde met functionele vezels, door Odlo ontworpen, die op een unieke manier geweven worden. Odlo verenigt de individuele kwaliteiten van beide stoffen in een stijlvol en functioneel product dat ideaal is voor het sporten bij warm weer. De Light-versie is gemaakt met Revolution Technical Wool die 20% merinowol bevat. De X-Light-versie is alleen verkrijgbaar voor vrouwen en is gemaakt met Revolution Technical Silk die 14% zijde bevat.

De bijzonder zacht aanvoelende en lichte Revolution X-Light-lijn verleidt door haar uitstekende functionaliteit en adembenemend vrouwelijke look. De elegante, met kant afgewerkte functionele inzetstukken zien er niet alleen mooi uit, ze verlenen het ondergoed ook een hoge luchtdoorlatendheid en op warme dagen zorgt de zijde voor een optimale regulering van de lichaamstemperatuur.

Het Evoltuion-sportondergoed biedt een groot draagcomfort. Dankzij de technologie van Odlo is het ondergoed bij de meest uiteenlopende temperaturen op tal van manieren te gebruiken. Het Evolution-ondergoed is de perfecte combinatie van een dynamische sportstijl en de noodzakelijke temperatuurregeling.

In de zomer is de Evolution-lijn voor mannen en vrouwen in de multi-inzetbare versie X-Light te verkrijgen. Met zijn naadloos geïntegreerde ventilatiezones is vooral het extra lichte X-Light-ondergoed geknipt voor warme zomerdagen. Zijn grote troeven zijn de aansluitende pasvorm, de uitstekende vochtafvoer, de hoge luchtdoorlatendheid en het feit dat het snel droogt.

Met het juiste functionele ondergoed bescherm je je lichaam in de zomer tegen afkoeling door schaduw of wind, tijdens een pauze of meteen na het sporten.

Bekijk de fotospecial hieronder om meer beelden van deze collectie te bekijken.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?