Het gps-sporthorloge dat je 24/7 kan dragen

Tegenwoordig zie je alsmaar vaker mensen die hun gps-sporthorloge ook dragen in het dagelijkse leven. Daar is natuurlijk een reden voor. Wij kunnen erover meespreken.

Ondertussen weet je al dat enkele van mijn collega’s en ikzelf ons voorbereiden op de marathon van Porto. Daarbij gebruiken we de Polar M400 om onze prestaties te monitoren. Maar we doen niet alleen een beroep op dat horloge tijdens onze trainingen. Ook overdag zit de M400 rond onze pols. Niet alleen omdat het een fraai design heeft, ook vanwege de functionaliteit ervan.

Zoals we in het vorige artikel (welke Running Index heb jij?) al aanhaalden, monitort de M400 niet alleen onze trainingsgegevens. Als we hem heel de dag én nacht aanhouden, monitort hij onze activiteitsgegevens constant. Gaande van het aantal stappen tot slaappatroon (duur en kwaliteit) en verbrande calorieën. Hij moedigt ons ook aan om elke dag opnieuw actief te blijven. Het horloge waarschuwt ons wanneer het tijd is om te bewegen: we zien op het display een activiteitsbalk die aangeeft hoe ver we van ons dagelijks stappendoel verwijderd zijn.

Bereikbaar

Wie altijd en overal bereikbaar wil zijn, zit ook goed met de M400. Wie dat wil, kan de Smart Notifications activeren. Je telefoon is gekoppeld met je M400, waardoor je meldingen over inkomende gesprekken, berichten en pushberichten van sociale media ontvangt. Hij geeft ook meldingen over de afspraken in je agenda. Geen paniek voor de mensen die tijdens het lopen niet gestoord willen worden: je hoeft dit niet te activeren.

In samenwerking met Polar

Klik hier voor meer info over Polar

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?