Hernieuwde BUFF: betere pasvorm, bescherming en duurzaam geproduceerd

Na 25 jaar werd de bekende Original BUFF herzien. Zo heeft de laatste versie een verbeterde pasvorm, biedt het betere bescherming en werd het accessoire duurzaam geproduceerd.

De Original BUFF kan je op verschillende manieren dragen: als muts, masker, haarband, sjaal, polsband, nekwarmer, … . De kokervormige sjaal is geschikt voor alle seizoenen, maar is zeker in de herfst, wanneer het nat, winderig, koud maar ook warm kan zijn, een slim accessoire. 

De Original BUFF is volledig naadloos met een ademende stof die koude en wind tegenhoudt. De nieuwe 4-way stretchtechnologie zorgt voor een verbeterde elasticiteit en verhoogd draagcomfort dankzij de betere pasvorm. Ook biedt de BUFF een hoge mate van bescherming tegen schadelijke UV-straling, zodat je van de (winterse) zon kan genieten en toch beschermd bent. 
Nieuw is ook het duurzame aspect van dit multifunctionele accessoire: De polyester microvezel wordt voor 100% verkregen uit gerecycleerde PET-flessen, dankzij de vooruitstrevende REPREVE®-technologie. Vandaag de dag staat BUFF dan ook bekend om de aandacht voor het milieu en het gebruik van duurzame en innovatieve materialen. 
Adviesprijs BUFF Original: 17,95 euro

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?