Henin moet passen voor eigen loop

Justine Henin heeft afgelopen weekend niet deel kunnen nemen aan de 10 km des Grottes die ze organiseerde voor het goede doel. Juju kon de conditie nog onvoldoende opvijzelen na haar bevalling.

Henin had nochtans beloofd om deel te nemen aan de 10 km des Grottes, die zondag geprogrammeerd stond in Han-sur-Lesse. Het parcours liep gedeeltelijk door de plaatselijke grotten en de opbrengst ging naar Justine 4 Kids, dat zich inzet voor kinderen die opgroeien in moeilijke omstandigheden.

De geboorte van de kleine Lali, nu bijna vier maanden geleden, stak echter een stok in de wielen van de deelname van Henin. “Zo’n baby kost veel tijd en energie en ik ben maar langzaam hersteld van de bevalling. Ik ben wel geleidelijk terug beginnen opbouwen, maar 10 km is op dit moment nog iets van het goede teveel”, aldus Juju in L’Avenir.

De oud-tennisspeelster was wel de hele dag aanwezig om onder andere de prijzen uit te reiken en ging gewillig mee op de foto met haar fans. Met ongeveer duizend deelnemers was het evenement een succes te noemen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?