Heel wat leuk Urban Trail-nieuws op een rij

Op 18 februari begint het nieuwe Urban Trail-seizoen. Wij hebben nieuws over de evenementen in Brugge, Antwerpen en Gent.

Brugge Urban Trail

Op 18 februari trapt het nieuwe Urban Trail-seizoen af in Brugge met een unieke nachteditie. De organisatie maakte recent enkele nieuwe locaties bekend. De deelnemers lopen midden februari onder meer door het Grootseminarie, een unieke groenplek midden in de stad. Woonzorgcentrum Ter Potterie is eveneens een nieuwe locatie. Wie deelneemt aan de Brugge Urban Trail, trekt ook door kledingzaak Brooklyn, hotel- en toerismeschool Spermalie en Hostel Charlie Rockets.

Antwerp Urban Trail

Op 12 maart staat de Antwerp Urban Trail op de kalender. Met het Havenhuis, Holiday Inn Antwerp City North, het stadhuis en reclamebureau LDV United lagen er al enkele mooie locaties op het parcours. Maar de organisatie heeft nog wat in petto en pakt ook uit met de binnentuin van het Plantin-Moretus Museum. Nooit eerder lag die locatie op het traject van de Antwerp Urban Trail. Ook belangrijk: voor deze Urban Trail zijn nog maar 600 startnummers voorradig.

Gent Urban Trail

Op 26 maart loopt er een Urban Trail door Gent. Met het ICC Gent en de nieuwe finish in het Kuipke was er al een en ander bekend. Recent werd ook het Huis van Alijn toegevoegd aan het parcours.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?