Heb je een loopvraag? Stel ze ons op de AG Antwerp 10 Miles!

Kom zaterdag 23/04 of zondag 24/04 langs bij de runningBE-stand op Linkeroever en laat jouw loopvraag beantwoorden door de gediplomeerde coaches van Energy Lab.

Op 24 april is het weer hoogdag in Antwerpen. Met de AG Antwerp 10 Miles tekenen er zondag 30.000 lopers present om het beste van zichzelf te geven tijdens het grootste loopfeest van België. En daar willen we met runningBE natuurlijk niets van missen! Daarom organiseren we dit jaar een leuk initiatief samen met gezondheids- en coachingsbedrijf Energy Lab.

Als ’s lands populairste loopmagazine en -website is runningBE al jaren het referentiepunt op vlak van trainings-, materiaal-, (sport)voedings- en eventtips voor de Vlaamse loper. Die tips willen we uiteraard graag met jou blijven delen. Daarom kan je ons jouw loopvraag (over training, blessures, voeding, voorbereiding, …) komen stellen bij onze stand op Linkeroever (start- en finishlocatie). Het antwoord op jouw vraag vind je de weken nadien terug op de runningBE-website en/of in het zomernummer van runningBE-magazine. Samen met de coaches van Energy Lab helpen we jou, beginnend of ervaren loper, naar een nóg betere, leukere loopervaring.

PRAKTISCH
Openingsuren stand:
*Zaterdag 23/04: 9u – 17u
*Zondag 24/04: 10u – 15u

Locatie:
Je vindt onze stand op het Frederik Van Eedenplein (naast de inschrijvingen, T-shirts en Runners’ lab Expo). Op de website van de AG Antwerp 10 Miles vindt je de sitemap.

Hopelijk tot zaterdag/zondag én alvast veel succes aan alle deelnemers!
Het runningBE-team

Null

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?