Hamme feest en loopt

Eind september staat de H.Familie-parochie in Hamme weer in het teken van de Familiafeesten. De Jogging Hamme is op 28 september naar goede gewoonte het sportieve hoogtepunt van dit feestweekend.

Op het programma van de Jogging Hamme staat voor elk wat wils. Om 14u30 trappen de kinderen de sportieve namiddag af met een loop over 1 km. Daarna volgen nog joggings over 5,5 km en 11 km, en een halve marathon. Het startschot wordt telkens gegeven aan het Parochiehuis H. Familia op de Petrus Van der Jeugdlaan. Van daaruit gaat het parcours over verkeersarme wegen door de mooie natuur van Hamme. Zo is er een passage langs het Lippenbroek en de lopers van de langere afstanden worden beloond met een uitzicht op de Schelde.

Er zijn mooie prijzen te winnen en alle kinderen ontvangen een attentie. Kleedkamers en douches zijn voorzien, net zoals waterbevoorrading, gratis sportdrank en tijdsopname. Inschrijven kan op voorhand via de familiafeesten.be en de dag zelf tot uiterlijk een kwartier voor de start.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?