Hagelwitte collectie maar op 7 plaatsen te koop (ook in België)

Asics komt met een opmerkelijke nieuwe kledinglijn op de proppen: Jyuni White. Het is een minimalistische lijn die urban lifestyle en sport combineert.

De Jyuni White-collectie heeft haar naam niet gestolen. Ze is witter dan wit. Jyuni betekent trouwens ’twaalf’ in het Japans. Dat getal vertegenwoordigt de tijdsstructuur en zijn beperkingen. Met deze nieuwe collectie wil Asics die conventionele (tijd)regels doorbreken. Deze lijn staat voor een moderne actieve levensstijl die je niet langer alleen in de fitness nastreeft. Asics omarmt in deze collectie ook het Japanse erfgoed van details, vakmanschap en functionaliteit.

Het merk haalde de inspiratie voor de Jyuni-collectie bij Tokio, en dan vooral de snelle en voortdurende veranderende identiteit van de Japanse hoofdstad. De collectie bestaat uit 3 items: het Woven Hooded Jacket (260 euro), de Knit Short Pant (120 euro) en een Short-Sleeve Top (90 euro). Alle producten zijn gemaakt van hoogkwalitatieve en functionele materialen en zijn gekenmerkt met een 3-hexagon dat oplicht in het donker. Dankzij deze fotospecial kan je al een blik op de nieuwe collectie werpen.

Deze opmerkelijke collectie wordt slechts op zeven plaatsen ter wereld verkocht: Tokio, Peking, Londen, Milaan, Parijs, Shanghai en … Brussel (in de gloednieuwe Asics Brand Store).

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?