GVA Santa Run in teken van Music for Life

Over precies één maand is het zover: op zaterdag 18 december maken 3.000 lopende kerstmannen en -vrouwen Antwerpen weer onveilig. De GVA Santa Run staat dit jaar volledig in het teken van Music for Life.

3.000 kerstmannen en -vrouwen lopen op 18 december 5 km door de Antwerpse binnenstad. (foto alain buyck)
Op zaterdag 18 december om 19u15 wordt in de Waagnatie het startschot gegeven voor de GVA Santa Run for Life. Een kwartiertje voor het startschot zullen drie Studio Brussel-presentatoren hun intrek nemen in het glazen huis van Music for Life, de jaarlijkse liefdadigheidsactie ten voordele van projecten van het Rode Kruis.

3.000 lopende kerstmannen en -vrouwen zullen een parcours van 5 km dwars door de Antwerpse binnenstad afleggen. Ze passeren daarbij ook langs het glazen huis op de Groenplaats. De deelnemers zullen er over een verhoogje lopen en de presentatoren dus live aan het werk zien.

Voor iedere Santa die er passeert zal er een ‘euroklok’ tikken. De organisatie en de sponsors doen een extra inspanning voor Music for Life en van het inschrijvingsgeld gaat er 1 euro naar het glazen huis.

Onderweg is er ook weer de gekende Smeets jeneverbevoorrading en na de finish wordt er gefeest tijdens de GVA Santa Run for Life Party aan de Waagnatie.

Inschrijven kost 15 euro per persoon. Daarvoor krijg je, naast je inschrijvingspakket, ook een 5-delig GVA Santa Run Kerstpak. Voor GVA abonnees is er nog een extra cadeautje! Het aantal deelnemers is beperkt tot 3.000, wees er dus snel bij!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.