GVA Santa Run breekt alle records

De GVA Santa Run 2010 was op voorhand helemaal volzet. 3500 kerstmannen en kerstvrouwen kwamen aan de start van dit ludieke loopfestijn en sportten maar liefst 10.500 euro bij elkaar voor Music For Life!

Niet iedereen liep de GVA Santa Run in een standaarduitrusting… (foto alain buyck)


De GVA Santa Run is ieder jaar opnieuw een schitterende manier om het jaar al lopend af te sluiten. 3500 loopliefhebbers trokken een kerstmannenpak aan om zich een weg te banen door het centrum van Antwerpen. De start en aankomst was aan de Waagnatie. Zoals altijd was de sfeer tijdens de vijf kilometer ongelooflijk. Ondanks de koude was deze editie dus uitverkocht, gelukkig konden de lopers zich onderweg bevoorraden met een jenever van Smeets.

De lopers kwamen onderweg voorbij aan het Glazen Huis van Studio Brussel op de Groenplaats. Voor iedere deelnemer die daar de lijn overschreed ging er een euro naar Music for Life. Sponsor DVV deed daar nog een serieuze schep bovenop. DVV schonk 2 euro extra per deelnemer, wat het totaalbedrag op 10500 euro bracht.

Ohja, we kregen ook een winnaar te zien tussen het feestgedruis door. Filip Van Den Broeck haalde het na 17 minuten en 41 seconden voor Jan De Henau en Tim Van Den Broeck.


Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?