Guga Baul serveert lekkere en leuke weetjes tijdens Keytrade Bank Virtual City Run Oostende

Virtuele looptochten van 5 of 10 km door de mooiste steden van het land, dat zijn de Keytrade Bank Virtual City Runs. Van 13 tot en met 16 mei is Oostende het decor voor een fantastische virtuele run, met Guga Baul als je persoonlijke audiogids. Vlaanderens bekendste stemmenimitator is een geboren Oostendenaar ... en een geboren verteller. Guga en zijn alter ego's zullen je met plezier de lekkerste en leukste weetjes over de Koningin der Badsteden serveren!

Waarom wordt Oostende de Koningin der Badsteden genoemd? Wie of wat is Lange Nelle? Wat zijn de bekendste Oostendse specialiteiten? Op al deze vragen geeft Guga Baul je een antwoord tijdens je virtuele run door Oostende. Al zal bij het antwoord op die culinaire vraag Guga’s stem verdacht veel op die van Sergio Herman lijken. Ook de stemmen van andere bekende Oostendenaren of streekgenoten zullen je als muziek in de oren klinken. Denk maar aan Arno Hintjens. Maar ook Geert Hoste, Gunter Lamoot, Bart Tommelein en Patrick Lefevere passeren de revue. Olalala, c’est magnifique!

Ook magnifiek zijn de Koninklijke Gaanderijen, het Leopoldpark, het Kursaal, de Wellingtonrenbaan, de Sint-Pieter en Pauluskerk, het James Ensorhuis en zeilschip Mercator. Je ziet deze Oostendse toeristische trekpleisters natuurlijk niet echt tijdens je looptocht door het park om de hoek of door de straten van je dorp, maar dankzij je persoonlijke audiogids Guga Baul zal je weinig verbeeldingskracht nodig hebben om je in Oostende te wanen. En het geluid van golven in de branding en krijsende meeuwen zal je daarbij wellicht ook helpen.

Om je die unieke beleving te bezorgen heb je de MyTrace-app nodig. Die kan je gratis downloaden in de App Store of op Google Play. MyTrace geeft je naast het audiocommentaar van Guga Baul ook live-updates over je tussentijden en positie in jouw startwave. In de app zit ook een feature waarmee familie en vrienden supportersboodschappen voor jou kunnen inspreken. Gesteund door Guga en zijn typetjes en door je vrienden en familie zal die 5 of 10 km in het lange hemelvaartweekend geen enkel probleem zijn!

Oostende is na Leuven, Hasselt en Gent al de vierde stad in een reeks van zes Keytrade Bank Virtual City Runs. De komende weken kan je ook nog in Antwerpen (28 t.e.m. 30 mei) en Brussel (11 t.e.m. 13 juni) terecht, telkens met de onnavolgbare Guga Baul als audiogids.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?