Guga Baul is je persoonlijke audiogids tijdens de Keytrade Bank Virtual City Run Gent

Na Leuven en Hasselt is Gent de volgende halte in de Keytrade Bank Virtual City Runs. Van vrijdag 30 april tot en met zondag 2 mei kan je meedoen aan een virtuele looptocht van 5 of 10 km door de mooie Arteveldestad. Guga Baul is je persoonlijke audiogids en haalt zijn beste Gentse accent en imitaties van bekende Gentenaren en Oost-Vlamingen boven!

De Keytrade Bank Virtual City Run Gent start aan je eigen voordeur of waar je ook maar wil. Met de deskundige uitleg van je persoonlijke audiogids Guga Baul over bekende Gentse gebouwen, straten en parken lijkt het alsof je echt langs het Gravensteen, de Gras- en Korenlei, het Citadelpark, het Kuipke, de Ghelamco Arena, het Belfort, de Sint-Baafskathedraal, De Krook en De Vooruit aan het lopen bent. Ook het verhaal achter de Neuzekesoorlog, de geschiedenis van de Gentse Feesten en hoe de Gentenaren aan hun bijnaam ‘Stroppendragers’ gekomen zijn, zal Guga uit de doeken doen.

En uiteraard zal Vlaanderens bekendste stemmenimitator tijdens de Keytrade Bank Virtual City Run Gent ook zijn repertoire van bekende Gentenaren en streekgenoten volledig opentrekken. Schrik dus niet als je in je oortje plots Freddy De Kerpel, Helmut Lotti, Jonas Geirnaert, Jan Becaus, Eddy Planckaert, Bent Van Looy of Henk Rijckaert hoort roepen dat je vree goed bezig bent!

Hoe dat praktisch allemaal in zijn werk gaat? Daarvoor heb je de vree wijze MyTrace-app nodig, die je gratis kan downloaden in de App Store of op Google Play. MyTrace geeft je naast het audiocommentaar van Guga Baul ook live-updates over je tussentijden en positie in jouw startwave en in de app zit ook een feature waarmee familie en vrienden supportersboodschappen voor jou kunnen inspreken. Gesteund door Guga en zijn typetjes en door je vrienden en familie zal de 5 of 10 km komende vrijdag, zaterdag of zondag dus geen enkel probleem zijn!

Heb je na Gent de smaak te pakken? Ook in Oostende (13 t.e.m. 16 mei), Antwerpen (28 t.e.m. 30 mei) en Brussel (11 t.e.m. 13 juni) staan er de komende weken nog Keytrade Bank Virtual City Runs op het programma, telkens met de onnavolgbare Guga Baul en zijn alter ego’s als onvolprezen audiogids.

Gratis inschrijven kan via www.keytradebankvirtualcityruns.be.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?