Guga Baúl haalt in Lifestyle Loopje alles uit de (kleer- en koel)kast

Nog tot en met 30 september kan je meedoen aan het Lifestyle Loopje. In deze laatste NN GugaRun van het jaar kruipt Vlaanderens bekendste stemmenimitator Guga Baúl in de huid van onder andere Jani Kazaltzis en Sergio Herman.

Loopschoenen aan en lachen maar! In de NN GugaRuns kies je voor een run van 5 of 10 km en word je onderweg geëntertaind door de hilarische commentaren en grappen van Guga Baúl.

Na Tous Ensemble (met als thema het EK voetbal), Le Tour de Guga (over de Tour de France) en de Knaldrang Run (over de Vlaamse muziekwereld) volgt als climax nu het Lifestyle Loopje. Guga Baúl neemt je mee in de wondere wereld van interieur, mode en topchefs.

Inschrijven doe je via www.gugarun.be. Tijdens het lopen maak je gebruik van de MyTrace-app, die je gratis kan downloaden in de App Store of op Google Play. Het Lifestyle Loopje loop je vervolgens in de startwave die jij verkiest. Zo kan je bijvoorbeeld samen een wave kiezen met vrienden.

Eens je op weg bent, voorziet Guga Baúl je naast audiocommentaar ook van live-updates over je gelopen afstand en je tussentijden.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?